The Owner

My photo
Pontianak, Kalimantan Barat, Indonesia
Hi! Welcome to Gristia's whole world. I'm 18, a student who majoring statistics, traveler in part time, teenager in full time. More about me? Let's be friend just contact me on my web. Enjoy ;)

Sunday, August 2, 2015

Jugan Waterfall

Hei hooooo long time no see blogger!
So I just wanna share my expedition on Bengkayang, Sanggau Ledo! Mumpung libur kuliah 1 minggu buat ngerefresh otak hahaha
Air terjun jugan ini letaknya di sanggau ledo, kabupaten bengkayang. Dengan bermodalkan nekat dan jiwa petualang *cielah* langsung deh otw kesana dari singkawang without maps and no ones from us know for sure the location is. Akhirnya bermodalkan nanya nanya sama orang pinggir jalan, sampailah kitaa! Fyi, me with my friends in college. Fiqri (my beloved ones :p), Ika, and Wildan. Perjalanannya cukup melelahkan. Dari singkawang ke tempat ini kirakira 4 jam dengan jalan yang super ekstrim dan jurang everywhere. Untung punya supir yang super strong wkwk oh iya btw kita pake motor biar greget berasa anak touring hahahaha
Soooo here is our trip!





on our way watchaaaaa!

my beloved driver <3 font="">





Sister in different mother, Ika Cahyani!


wohooooo!

EPIC. ignore our face hahaha



Bener bener refreshing abis. Airnya sejuuuk binggow but really enjoy this trip :D Bengkayang emang punya banyak banget air terjun but I just got a chance to visited this Jugan. See u next time, Jugan!